Onze praktijk – Tandartspraktijk Wichgers – Huissen

Onze praktijk

Uw tandarts praktijk.

 

Wichgers tandartsen is al jarenlang een bekend begrip.

Onze mooie tandartspraktijk is gelegen in de gemeente Lingewaard in de streek Over – Betuwe in de provincie Gelderland en gesetteld in een moderne praktijkruimte op de Gochsestraat 49 te Huissen.

Onze praktijk is zo ontworpen dat hij niet alleen functioneel te noemen is maar ook rust uitstraalt.

Eenmaal binnen wordt u welkom geheten door onze vriendelijke receptioniste. Bij haar kunt u terecht met al uw vragen, maar ook om een afspraak te maken voor een vervolg behandeling.

Duidelijk handelen en goed omlijnde protocollen geven ons voldoende tijd om ook nog wat ruimte te hebben voor persoonlijke aandacht.

We merken aan onze patiënten dat zij deze rustige professionele houding waarderen en dat het helpt om angst voor de tandarts zoveel mogelijk te beperken.

Wij hebben bewust gekozen om op bekwame wijze ons te verdiepen in waar de behoefte ligt van onze patiënten. Vanuit een liefdevolle en betrokken houding laten wij veel ruimte voor eigen inbreng en wensen van de patiënt. Al onze goed opgeleide professionals zijn zich altijd bewust dat het om goede zorg is te doen waar u centraal behoort te staan met inachtneming van uw welbevinden en privacy.

De kracht van onze praktijk schuilt in het feit dat wij naast algemene tandheelkunde ook alle andere essentiële tandheelkundige disciplines onder één dak hebben namelijk:

  • IMPLANTOLOGIE
  • COSMETISCHE TANDHEELKUNDE
  • ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE ( FACINGS EN VENEERS )
  • KINDERTANDHEELKUNDE
  • KROON EN BRUGWERK
  • PARODONTOLOGIE / TANDVLEESBEHANDELINGEN
  • ENDODONTOLOGIE
  • KUNSTGEBITTEN EN KLIKGEBIT
  • PROTHETISCH / KUNSTGEBITTEN
  • GEBITSPROTHESEN OP IMPLANTATEN

Waar nodig lenen wij soms ook deskundigheid in om u een noodzakelijke en maximale mondzorg behandeling te kunnen geven.

 

Ons team van bekwame specialisten werken met de nieuwste en moderne technieken en maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen om een zo’n optimale mondzorg te kunnen garanderen.

Om ook de zeer angstige patiënten optimaal zorg te kunnen bieden heeft onze praktijk zich gespecialiseerd in een behandeling met Lachgassedatie, waarbij wij altijd extra tijd nemen om deze patiënten zo goed mogelijk te kunnen behandelen. (Tandartspraktijk Wichgers is gecertificeerd voor  Lachgassedatie)

Als het gaat om de kosten van de behandelingen zijn onze eerlijke tarieven door de overheid vastgesteld en door ons gerespecteerd. Ondanks dat wij staan voor een uitstekende kwaliteit met voorspelbaar resultaat, zult u dus bij Wichgers mondzorg nooit te veel betalen voor uw goede tandheelkundige behandeling.

Onze praktijk geeft u altijd vooraf een duidelijke inzicht in de kosten van uw behandeling met inachtneming van uw verzekeringsbudget.

Om onze werkwijze altijd te kunnen blijven toetsten is onze praktijk aangesloten bij de juiste beroepsgroep, van waaruit wij altijd breed worden geïnformeerd over actuele zaken en nieuwe wetenschappelijke inzichten, maar ook bijscholingen.

Bent u zonder tandheelkundige behandelaar? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een intake- gesprek.

logokrt-300x238Wichgers Tandartspraktijk staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

wichers-1